Legatuddeling i rådssalen på Grenå rådhus fredag d. 8. januar 2016 kl. 10.00

Grenaa Haandværker- og Industriforenings Ungdomslegat afholder sin sidste legatuddeling for året 2015 på rådhuset under medvirken af borgmester Jan Petersen.

Følgende unge får et legat:

Kr. 1.000,- til elev på Grenaa Produktionsskole Troels Bo Pedersen.

Skolen har indstillet ham med følgende begrundelse:

“Troels er målrettet, engageret og seriøs. Han arbejder meget præcist og er dygtig til sit håndværk. Han elsker træ.

Han kæmper hårdt med sine udfordringer og er kommet meget langt. De sidste 6 måneder har han gjort et kæmpe fremskridt i sit liv – både fagligt og personligt. Han kræver af sine omgivelser på en positiv måde. Han er pligtopfyldende og er kommet for at lave noget.

Troels er netop startet op på KUU. Den nye 2-årige uddannelse Grenaa Prodiktionsskole kører i samarbejde med Viden Djurs.”

Efter ansøgning har 5 unge fået et legat på kr. 2.500,- til deres videregående uddannelse:

Maria Kirstine Nielsen
Maria har læst til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Århus. Nu er hun i gang med en professionsbachelor i international handel og markedsføring på CHP, og hun tager sit praktikforløb på Social media app firmaet Yapert i San Diego i USA

Thomas Vels Jensen
Thomas har svendebrev som klejnsmed og har læst til maskinmester på Aarhus Maskinmesterskole og skal nu i gang med et udlandsstudieophold på Utas i Tasmanien.

Line Langkjær
Line har taget en grunduddannelse indenfor business design og marketing på Københavns Erhvervsakademi og har haft praktikophold hos en designer i Holland og herefter 2 år på det kongelige kunstakademi i Haag. Nu tager hus sin bachelor på Rietveld akademiet i Amsterdam indenfor beklædningsdesign.

Martin Schack Poulsen
Martin læser interaktions design på Aalborg Universitet.

Det er et lille kuriosum, at Martins  tipoldefar  -smedemester Ludvig Poulsen, Grenå var med til at oprette Grenaa Haandværkerforenings Ungdomslegat i 1966, og at han var næstformand i legatbestyrelsen

Mikkel Alexander Rasmussen
Mikkel har svendebrev som klejnsmed med et meget højt resultat (12). Han læser nu professionsbachelor på Aarhus Maskinmesterskole. Nu vil Mikkel fortsætte på Frankfurt University i Tyskland.